Осмомартовска забава во Langnau am Albis (ZH)

М.М.Д. Илинден од Цуг, на 4. Март 2017 год., организира осмомартовска забава во Schwerzisaal, Langnau am Albis (ZH). Почеток од 19:00 часот, информации кај Гордан (079 430 85 12) или Горан (076 521 03 65).

Reklama_4Mart

Дочек на новата 2017 година во Unterägeri (ZG)

Се организира дочек на новата 2016 година. За повеќе информации притиснете на сликата:

NG2017

Дочек на новата 2016: неколку впечатоци!

И овде неколку впечатоци од дочекот на новата 2016-та година, организирана од ММД Илинден:

Дочек на новата 2016 година во Kilchberg (ZH)

Се организира дочек на новата 2016 година. За повеќе информации притиснете на сликата:

NG_2016

Осмомартовска забава во Langnau am Albis (ZH)

И овде неколку впечатоци од забавата на 7-ти Март 2015:

 

 

 

М.М.Д. Илинден од Цуг, на 7. Март 2015 год., организира осмомартовска забава во Schwerzisaal, Langnau am Albis (ZH). Почеток од 19:00 часот, информации кај Гордан (079 430 85 12) или Горан (076 521 03 65).

7-mi MART DJ

 

Fantastiko Mart2015

Забава на 22. Март 2014 во Studen

На 22. Март 2014 FC Makedonija Bern организира забава во Studen: Flyer.

Zabava na 22 Mart 2014 vo Studen

Дочек на новата 2014 година во Unterägeri, Kt. Zug

Се организира дочек на новата 2014 година. За повеќе информации притиснете на сликите:

pokanaNG-s1_k pokanaNG-s2_k

 

Неколку впечатоци од локалитетот:

Aegerihalle-01 Aegerihalle-02

24. Ноември 2012, мега Забава на М.М.Д. Илинден од Цуг

На 24. Ноември 2012, ММД Илинден од Цуг организира мега Забава во сала Шверци во Лангнау ам Албис (Кантон Цирих).
За повеќе информации притиснете на сликата.

Покана и Музичка група:

kiss_me_24nov2012_0 zabava-24-11-2012

Мега забава организирана од М.М.Д. Илинден…

И овде неколку впечатоци од забавата на 3-ти Март 2012:

Дочек на новата 2012: неколку впечатоци!

И овде неколку впечатоци од дочекот на новата 2012-та година во Хорген, организирана од ММД Илинден: